Salcura Natural Skin Therapy LOVE YOUR SKIN

Salcura Natural Skin Therapy LOVE YOUR SKIN
Salcura Skin Therapy crede în principiile homeostaziei – capacitatea de auto-vindecare a pielii, care depinde de furnizarea de nutrienți.
 

Salcura Natural Skin Therapy

LOVE YOUR SKIN

 

Întotdeauna ne dorim să vă împărtășim secretele și soluțiile, care să ne ajute să scăpăm de anumite probleme ale pielii, cum ar fi: acnee, eczeme, psoriazis sau uscaciune.

Cuprinde următoarele game:

✅Gama Salcura Bioskin pentru adulți - produse tratament piele cu eczema, psoriazis, mancarimi sau uscaciune; 

Salcura Bioskin Junior pentru bebeluși și copii - produse tratament dermatite, dermatice seboreice, piele predispusa la eczema sau psoriazis;

Salcura Antiac - produse pentru piele cu acnee, puncte albe sau negre; 

Salcura Topida - un produs revoluționar în materie de igienă intimă.

Salcura Skin Therapy crede în principiile homeostaziei – capacitatea de auto-vindecare a pielii, care depinde de furnizarea de nutrienți.

Acesta este motivul pentru care adauga in produse multe uleiuri naturale si extracte pentru a se asigura că pielea dvs primește cât mai multe substanțe nutritive pentru a se ajuta.

În plus, față de cantiatea mare de ingrediente naturale, se folosesc și solutiile coloidale. Fluidele proprii ale corpului (cum este sângele), sunt de natură coloidala.

Prin imitarea acestui lucru cu spray-urile Salcura, biodisponibilitatea nutrienților este mai ușor absorbită de organism și prin urmare, mai eficientă.

În realizarea produselor, s-a încercat evitarea oricărui ingredient sintetic care este acceptat ca fiind neadecvat pentru pielea sensibilă. În plus, produsele sunt testate dermatologic, fiind protrivite pentru pielea sensibilă.

De foarte multe ori avem sentimentul că pielea are nevoie de îngrijire mai delicată și mai multă atenție, mai ales pentru anumite părți ale corpului care sunt persistent uscate și sensibile. În aceste situații vă recomandăm să folosiți cea mai bine vândută cremă reparatoare Bioskin Junior.

 

Produsele revoluționare Bioskin, au dovedit mai bine de 10 ani că oferă îngrijire pielii sensibile, cu probleme. Gama Bioskin Junior a fost introdusă acum 3 ani, după creșterea cererilor din partea părinților care doreau o versiune pentru copii din spray-ul Bioskin Dermaspray și Zeoderm.

 

Mai multe găsiți aici: https://bit.ly/3DrUmBe , noi vă putem spune doar că rezultatele sunt uimitoare.

 

Așteptăm să ne spuneți experiența voastră cu aceste produse.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!